Prigoniții
Prigoniții

 

NU, Biserica nu este de vină pentru ce s-a întâmplat în Colectiv. Nu îmi place deloc instituția, după cum vedeți și aici, dar nici nu pot să mă adâncesc în noaptea rațiunii, că știu ce se naște atunci.

 

Pe de altă parte, tot noaptea rațiunii ar fi să ignorăm declarația nonșalantă a MultPreaFericituluiAurituluiLimuzinitului: “Nu toată lumea a dorit slujbe cu preoți și, cănd Biserica nu-i dorită în spațiul public, în care i se arată ostilitate și ură, atunci noi ne retragem în spațiul liturgic al nostru. Ca în timpul prigoanelor vechi

 

Ca ce măh?

 

Ca în timpul prigoanelor vechi?

 

Să-mi fut una singur peste mecla, cred că trăiesc într-un univers paralel și habar nu aveam.

 

Nu îmi amintesc în istoria omenirii o perioadă în care biserica să fi avut atâta putere, influență, bogăție, infatuare, impertinență, megalomanie și ipocrizie.

 

Aș vrea să mă simt prigonit și eu cu multe milioane de Euro în cont, conducând o armată de slujitori care au ca singur scop să îmi strângă și mai mulți bani, să afle lucruri pe care să le folosesc în campanii electorale ca să manipulez masele, să am pârghiile ca să le pot îndruma către cei care vreau eu să ajungă la conducerea țării ca să obțin și mai mulți bani, și mai multă putere.

 

Money bible

 

Din nou, Biserica NU ARE NIMIC DE A FACE CU CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN COLECTIV.

 

Dar este departe de a fi imaculată.

 

Există o furie, până acum latentă, acumulată în prea mulți ani, care tocmai s-a activat și care trebuie canalizată către ceva. Și către orice sursă de frustrare, spre orice direcție unde există o vină pentru tot răul ăsta generalizat, se va indrepta un deget acuzator. Iar frustrări vis-a-vis de Biserică s-au strâns prea multe și vină poartă la fel de multă ca toate celelalte instituții laice, din cauza activitații și atitudinii total contrare învățămintelor pe care le predică.

 

Atunci când stai cu picioarele până la genunchi în hazna, poți să strigi cât vrei că tu că vinzi iasomie. Până la urmă toți or să își dea seama că miroase a căcat.

 

În contextul ăsta, de la a fi admonestat de cei pe care îi minți in fața și îi tratezi cu impertinență si dispret atunci cănd nu sunt de acord cu tine, pănă la a se simți prigoniți, să mă ierte MultPreaFericitulAuritulLimuzinitul (am înteles că are și această activitate în descrierea postului), e distanță ca de la biserică la credință.

 

Fantoma în cearceaf alb este cam în aceeași situație în care s-ar afla o prostituată care, după ce a încasat 10.000 de EURO într-o noapte la bordel, participând la o orgie singură cu 9 bărbați, s-ar plânge matroanei că unul dintre ei i-a zis curva.

 

Hai mai bine taci și zâmbește frumos.

 

Shy animated

 

 

Dar, pentru că nu am toate informațiile și aș vrea sa fiu pe cât posibil corect, recunosc că există și posibilitatea să mă înșel în aserțiunea de mai sus.

 

Daca MultPreaFericitulAuritulLimuzinitul se referă de fapt la Prigoană, care i-o fi administrat o mică bătăiță la fundul gol cu faimosul lui plici, cand se jucau ei de-a tata si de-a tata, atunci îmi fac “mea culpa”, am interpretat greșit și malițios situația.

 

Pliciul lui Prigoana

 

Peace!

 

peace

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *