Acronimul clarificator
Acronimul clarificator

 

Cei de la PRU (curve politice), PRM (naționaliști extremiști) şi PND (neo-legionari) înființează Blocul Identităţii Naţionale în Europa, adică „BINE”. Un acronim simplu, ca să știm clar că e bine deci cu ei nu poate fi rău. Că sunt doar curve politice, naționaliști extremiști și neo-legionari, ce ar putea să iasă nasol din melanjul ăsta?

 

Și sloganul lor este simplu și accesibil, ”Facem BINE România!”.

 

Mă simt inspirat. Mă gândesc să ne strângem mai mulți și să înființăm Federația Umanistă Tradițională Electoral-Muncitorească, adica ”FUTEM”. Că să se știe clar cu ce ne ocupăm.

 

Și venim cu sloganul:

 

”FUTEM clasa politică din Romania, pe rând, sistematic, molcom sau agresiv, pasional sau indiferent, democratic și nediscriminatoriu, cu sau fără alifie, până la epuizarea fizică și psihică a tuturor personajelor Disney care populează și poluează scena politică din România, astfel încât să ne fie binișor de acum înainte pentru că bine nu o să ne fie niciodată dar putem măcar îmbunătății starea deplorabilă în care a ajuns țara asta și care nu o să se schimbe de la sine dacă nu îi FUTEM bine și apăsat la cioc cum zice tatuajul de pe o pulă celebră aflată mulți ani într-un borcan cu formol la Institutul Mina Minovici pâna când a fost aruncată”

 

Simplu și ușor de ținut minte, zic…

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *