Acadeaua malefica
Acadeaua malefica

 

A murit un om din cauză că a căzut cu motocicleta într-o groapă, noaptea, în timpul serviciului, pe asfalt umed, în timp ce deschidea drumul reevaluatului “șef al mafiei personale a lui Năstase”. Sunt atât de multe lucruri în neregulă în fraza anterioară, că nici nu are rost să o analizăm prea în detaliu tocmai pentru a nu ne pierde în detalii.

 

Lucrurile sunt în realitate dureros de simple.

 

Un om a murit. Nasol pentru cei care au rămas în urma lui. Pentru noi restul ,este nasol doar ca idee, pentru ca în mod real nu ne afectează cu nimic.

 

Este foarte adevărat că ideea în sine este absolut jegoasă și ar fi corect ca cei din cauza cărora se întamplă așa ceva să fie trași la răspundere, să plătească și să dispară din viața noastră.

 

Asta însa nu se va întampla. Și nu se va întampla din cauza noastră.

 

Hai să nu ne mai jelim mioritic și ipocrit că ce crudă ne este soarta. Ne-o facem singuri, nu o face altcineva pentru noi. Și ne place într-un mod pervers, altfel nu am continua în același mod. Este ca o masturbare când ai chlamydia sau gonoree: te doare, dar nu o sa te oprești din atâta lucru.

 

auci

 

Un mic memento pentru creierele încinse de frecarea dintre cele doar două circumvoluțiuni: nu există pe plan politic în istoria noastră, de oricând vreți să o luați și până în prezent, nici un caz în care să se fi întâmplat ce este corect, iar cei care au făcut nasoale să plece. Nici unul.

 

Există câteva cazuri în care unii au plecat forțat, în lumea asta sau în ailaltă. Benevol însă, nici unul. Iar vreunul să plece de rușine că i-a bătut lumea obrazul și i-a cerut demisia…asta e cea mai bună glumă de la treaba cu șarpele și mărul încoace.

 

Dar va rog, hai să ieșim în stradă 1.000 de oameni. Hai să strângem 20.000 de semnături pe o petiție online. Hai să votăm 7 milioane dintre noi să plece cineva. Ne simțim mai bine acum? Am făcut gesturi care credem că sunt relevante? O să dormim mai liniștiți la noapte știind că ne-am implicat, chiar dacă prin acțiuni total inutile?

 

Este ok, vin următoarele alegeri. Să stăm ca de obicei acasă în semn de protest. Iar cei care mergem la vot, să îi alegem ca de obicei tot pe ei. Sau pe ceilalți pe care i-am ales înainte. Să facem rotația cadrelor și să ne mințim ca știm ce facem. După care, când se mai întâmplă o altă nasoală, să ne ambalăm din nou: “dar nu este posibil așa ceva, ne vrem țara înapoi, huo, jos, sus, la stânga, la dreapta”.

 

Pe principiul “tu ori ești prost ori îți place să te fuți în cur”, ne cufurim de fiecare dată când se întâmplă ceva nașpa și facem gălăgie (un pic doar, să nu deranjăm totuși prea mult) că nu ar trebui să se întâmple, că nu e normal, că să plece ăia care au făcut nasoala.

 

Numai că ghici ce: ăia care au facut nasoala ne-au dat data trecută o acadea și ne-au spus să mergem cu ei până în tufiș, că or să ne dea mai multe acadele. Și noi ne-am dus, că ne plac acadelele.

 

Acadea animat

 

Iar acum ne ustură curul și ne prefacem ca nu știm de ce, așa că trebuie să dăm vina pe cineva.

 

Eu cred că acadeaua este de vina. Este malefică. Daca mănânci acadele, a doua zi te ustură curul.

 

ass-pain

 

Jos acadeaua!

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *