Eroinele lui Ninel
Eroinele lui Ninel

 

Împerechetorii nației nu mor niciodată. Stau ei ce stau și mai clocesc o schemă să facem pui, căci întotdeauna cantitatea primează în fața calității.

 

Vor să reînvie conceptul de Mamă Eroină.

 

Nu, nu este vorba așa cum ați putea crede, de o femeie care a săvârșit niscai acte de vitejie și curaj pentru copiii săi, ergo este eroină în contextul în care este și mamă. Nu, nici pe departe.

 

Într-o lume în care termenul de erou este atașat participanților la emisiuni de talente care au ca singură calitate definitorie pentru titlul de “erou” faptul că știu să rezolve cubul Rubik, “Mamă Eroină” înseamnă să faci mai mult de trei copii. Atât!

 

Sex vaginal neprotejat, 9 luni de gestație, o lună pauză. Se repetă de două ori și avem o eroină. Îi dăm bani pe viață, în fiecare lună, cât și o medalie, ca să aibă ceva strălucitor pe perete.

 

Domnul Ninel Peia, inițiatorul cu nume predestinat de veșnic copil, ne explică pe scurt printr-un sofism sforăitor: “Cred că o femeie care naşte, creşte şi se ocupă de educaţia a trei sau mai mulţi copii, poate fi numită Mamă Eroină”.

 

Ninel, fecund abundentule, aș zice că avem totuși o problemă: titlul, banii și diploma nu se dau pentru crescut și educat. Doar pentru făcut. Mai simplu, pentru futut.

 

Eu zic să îl susținem pe Ninel în inițiativa sa. Nu este deloc misogină, nu reduce deloc femeia la statutul de uter ambulant cu țâțe, având ca unică funcție scuipatul de pui vii pe care să îi hrănească cu lapte produs de mamele. Nu. O face eroină.

 

Eroina

 

După moarte, cu siguranță fiecare din eroinele lui Ninel se vor duce în Rai, în loc cu verdeață unde nu este întristare, căci unde s-ar putea duce eroinele? Și pe acolo s-ar putea să se întâlnească cu unii care nu știu, să zicem că au salvat vieți, s-au sacrificat pentru alții, au murit în chinuri ca să le fie altora bine.

 

Ei, fiind altruiști din fire, se vor bucura când vor vedea că vine mama eroină în locul lor cu verdeață. Și probabil o vor întreba: “Eroino, ce ai făcut ca să ajungi aici?”. Iar ea, mândră și un pic îngâmfată, pe un ton superior, le va răspunde: “Am fost futută. Voi?”. Ei vor răspunde plecând privirea rușinați de epifania pe care tocmai o experimentează “Acum ca ne-ai deschis mintea…cred că și noi…”

 

Ah, și să nu uit, mă bântuie o întrebare, retorică desigur: în țara asta, statistic vorbind, cine face mai mult de 2 copii? Adică 3, 4, 5 sau fără număr, fără număr….

 

??????????????????????????????

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *