Bernevernet și cazul Suprem
Bernevernet și cazul Suprem

 

Mișcare fără precedent în istoria omenirii: Bernevernet l-a ridicat în această dimineată pe Iisus de la domiciliul Tatălui său și l-a dus într-o locație care nu a fost făcută publică, pentru a-l proteja.

 

Tatăl său a alertat disperat Bisericile din întreaga lume, care pregătesc un protest uriaș.

 

Beatificare

 

Se pare însă că șansele de a-și recupera copilul sunt minime. În mod ironic, chiar activitatea Bisericii este la baza acțiunii inițiate de Bernevernet, instituția în cauză fiind de fapt cea care a susținut tot timpul că are dovezi de necontestat referitoare la chinurile prin care a trebuit să treacă Iisus conform aranjamentelor făcute de Tatăl său. Mai mult, acesta ar fi privit impasibil și fără să intervină, în ciuda faptului că Fiul său îl striga în timpul supliciului prin care a trebuit să treacă, întrebându-l de ce l-a părăsit.

 

 

Tatăl se apără spunând că sunt doar invenții, că dovezile sunt circumstanțiale și se bazează pe niște cărți vechi de aproape 2.000 de ani, scrise de persoane a căror credibilitate este cel puțin îndoielnică (unul dintre ei de pildă se și lepădase de Iisus când a dat de greu).

 

În plus, acesta consideră că pana acum fapta ar fi trebuit să se fi prescris.

 

Cazul însă pare să fie mai grav, iar îndepărtarea acestui Fiu de Tată ar putea fi doar începutul acțiunilor temutei Bernevernet. Este posibil ca și alți copii ai Tatălui să fie preluați în curând de autoritățile Norvegiene, dosarele “Plăgile Egiptului”, “Potopul” sau “Babel” fiind abia la începutul investigațiilor și arătând un tratament constant ostil al Tatălui față de fii lui.

 

Sodom_en_Gomorra

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *