Sfinxterul
Sfinxterul

 

Avem o piatra magica, suntem un popor ales si binecuvantat.

 

De ce e magica? Pentru ca daca te uiti dintr-un anumit unghi, pare a fi un profil de fata de Michael Jackson cand isi scotea seara nasul si il punea pe noptiera.

 

Asa ca avem si restrictii. Administratorii au hotarat ca este ilegal sa te urci pe ea. Nu mai ai voie sa te urci pe pietre, pentru ca pietrele au fost facute pe lumea asta sa te uiti din unghiuri la ele si sa te minunezi ca prostul ca pare sa semene cu ceva.

 

Este adevarat ca din fata ar putea seamana cu o piatra mai mare:

 

Sfinxul

 

Iar din spate sigur seamana tot cu o piatra mai mare:

 

Sfinx spate

 

Numai ca noi nu ne lasam inselati de cei care vor sa ne zdruncine credinta, noi suntem urmasii dacilor, cei mai oameni dintre oameni, fara de care limba latina, gaura cheii si vibratorul nu ar fi existat.

 

Asa ca ne uitam la piatra asta doar din unghiul care trebuie, si tragem concluzia ca este un semn divin iar noi suntem niste deosebiti pentru ca mama noastra ne-a fatat undeva pe o raza de maxim 250 de kilometri de minunea unghiular-vizuala.

 

Este adevarat ca uitatul dintr-un anumit unghi la ceva ca sa ti se para ca vezi ce vrei tu nu este deloc diferit fata de a-l vedea pe Isus intr-o prajitura:

 

Isus_kitkat

 

Sau a-l vedea pe Arsenie Boca intr-o umbra pe ciment:

 

arsenie boca

 

Sau a-l considera pe baiatul din imagine zeu, pentru ca isi aprinde tigara de la Soare:

 

illusion 1

 

Dar pentru ca noi parem sa avem o aplecare catre pietre, propun sa fim si mai deosebiti. Hai sa facem un obiectiv turistic din piatra de mai jos. Sa ii atribuim puteri tamaduitoare. Sa ne convingem ca oricine vine si se roaga trei zile la gaurica, o sa scape de hemoroizi.

 

Pentru ca daca te uiti atent, pare sa fie gaura curului lui Zamolxe.

 

Hai sa preaslavim Sfinxterul:

 

Butthole-Rock

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *