Solutia finala
Solutia finala

 

Ungurii au gasit solutia la problema imigrantilor: construiesc un gard. Pentru ca gardurile in mod evident vor transforma Ungaria intr-o fortareata inexpugnabila. Nu exista ceva mai tare decat gardul.

Cu ajutorul unor surse carora nu le vom face publica identitatea de frica unor represalii atat de ingrozitoare incat nici nu putem sa ni le imaginam date fiind informatiile obtinute, am identificat o lista secreta a guvernului Ungariei cu variante de rezerva pentru cazul in care gardul, in ciuda infailibilitatii lui, nu va da rezultate:

  • Ridicarea unor usi pe granitele cu statele vecine. Acestea vor fi puse in camp, la distanta de maxim 1 km una de cealalta. Cand in mod natural refugiatii vor incerca sa le foloseasca pentru a intra in Ungaria, vor constata cu stupoare ca sunt incuiate

RedDoor-MM

  • Imagini 3D desenate la granita, cu gropi uriase care ii vor descuraja pe refugiati

desene 3D

  • Instalarea, la fiecare 500 m pe toata lungimea granitei, a unor angajati barbosi, cu turban, care sa agite steaguri ISIS si sa strige tare in araba “Bine ati venit in Siria”

Flag

  • Acoperirea intregii Ungarii pe o perioada de 3 luni cu o prelata care sa imite un desert

SONY DSC

  • Angajarea unor calauze autorizate, care sa inlocuiasca actualele calauze ilegale. Singura conditie la angajare: sa fie orbi, ca sa nimereasca Braila

Braila

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *