DEZASTRU! S-A TERMINAT, ACESTA ESTE SFARSITUL!
DEZASTRU! S-A TERMINAT, ACESTA ESTE SFARSITUL!

 

E clar, este peste tot, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici si aici. Romania o sa fie aruncata in aer!!!!

Este prea mult, la toate posturile TV, in toate ziarele, trebuie sa fie adevarat. Duceti-va si pupati-va copiii, prietenii, faceti sex cu amanta, cu capra vecinului, bateti-va administratorul, nevasta, seful si mergeti repede la biserica sa va spovediti si impartasiti ca sa prindeti transportul catre Rai.

 

Desi…

Eu as cere totusi niste explicatii celor doi.

Vor sa arunce in aer TOATA tara? O sa raman o gaura mare intre Bulgaria si Polonia? O putem umple cu apa, sa aiba si Ungaria iesire la Marea Neagra? Or sa aiba grija sa urmareasca atenti linia granitelor? Sau exista posibilitatea sa fie mai neglijenti, sa arunce in aer si din jur, un pic din Ucraina, Bulgaria sau Moldova?

Adica nu stiu, trebuie clarificat, poate este vorba doar de o bucatica asa mai usor de aruncat in aer, cat pentru doi oameni suparati. Cat parcul Izvorul Rece sau cat Fantana Miorita.

 

Explosion

 

Vor folosi dinamita? TNT? Nitroglicerina? Sau doar o dezvaluire despre sanii Nicoletei Luciu care nu sunt naturali. Caci cu astfel de dezvaluiri e aruncata in aer tara asta de tabloide cam o data la doua ore.

Daca vor arunca in aer totusi doar o bucata, ar putea sa fie Insula Serpilor, sa nu ne mai certam cu nimeni pe ea? Ca atunci nu ar fi deranjul prea mare. Sau Intorsura Buzaului, sa nu mai fie tot timpul cel mai frig? Nu am fost niciodata prea convins ca ar avea nevoie Buzaul de o intorsura.

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *