Ziua mortilor vii – Ep. X: “Presedintii”
Ziua mortilor vii – Ep. X: “Presedintii”

 

S-au trezit!!!!

 

Mai intai Frumosul din Padurea Adormita, inefabilul “n-a fost sa fie” fostul viitor Presedinte al Romaniei, interimar vreo luna si jumatate, a glasuit. Total irelevant ce, nu l-am ascultat, putea sa zica orice, eu mi-am inghitit cascatul cand l-am vazut.

Asta pentru ca mi-am dat seama ca a mai trecut o luna, trebuie iar sa imi platesc ratele la banca. Omul este ca taxa radio/tv, apare lunar, este ascuns pe undeva printr-o factura de electricitate, il vezi meteoric si uiti de el.

 

Apoi a aparut si EL. Unicul, irepetabilul, inclonabilul Oberbefehlshaber. Ma simteam aproape orfan de ceva timp, dar iata, este viu, transmite mesaje.

Ma rog, imi pastrez o doza de scepticism, pana la urma niciodata nu am fost convins ca este cu adevarat viu, dar este macar animat, lasati-ma sa ma amagesc, nu-mi luati visul. Apare asa de rar ca tanjesc dupa el cum tanjeste dupa menstruatie adolescenta care tocmai si-a inceput viata sexuala dar a uitat sa se protejeze.

 

Sau poate…nu sunt doi?

 

Or fi aceeasi persoana? O fi un extraterestru, ca gandacul din Man in Black? Isi trage pe rand cate o piele pe el si zice niste vorbe? Ca prea au amandoi ochii albastri si ridica din la fel buza superioara in partea dreapta…

 

O fi Klaustonescu? Sau Criohannis?

AppleMark

AppleMark

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *