Sfarculinele
Sfarculinele

Cancerul e de porc. Adica e nasol, nu ca ca se face din porc. Cum se face pateul de ficat de porc.

Ar fi bine sa nu existe, dar exista. In foarte multe forme. Cele mai naspa pe la noi ar fi (in aceasta ordine) cele de san, plamani, cervical, colorectal, prostate, ovar, vezica, pancreas….etc. Mai sunt cel putin 6 in topul celor mai frecvente. Melanomul nu este.

Si unii oameni sunt de porc.

Sunt ca sfarcurile la barbati. Care in mod ironic seamana cu melanoamele.

Adica sunt total inutili, nu indeplinesc nici un rol, nu au nici o functionalitate. Sfarcuri masculine. Sa le zicem Sfarculine.

Sfarculinele vor sa aiba si ei un rost. Dar nu au. Si atunci isi fac de treaba sa para ca au. Cum ar fi sa gaseasca ei un tip de cancer care are cea mai mica relevanta in contextul general al tipurilor de cancer si sa traga semnale de alarma. Sfarculinele sunt un fel de Vasile Roaita.

http://www.evz.ro/mars-nocturn-pe-doua-roti-impotriva-melanomului.html

Sfarculinele s-au gandit ei sa pedaleze. Ca ce altceva ar putea sa faca Sfarculinele impotriva melanomului? Dai la pedale si melanomul moare in chinuri. O actiune similara ca efect cu taiatul unghiilor in grup organizat, pentru a trage un semnal de alarma la adresa sistemelor solare binare. Ca nu e normal ca doua stele sa se invarta una in jurul celeilalte ca bezmeticele.

Dar s-au gandit bine, cum numai Sfarculinele o pot face si s-au hotarat sa actioneze noaptea. Caci ei trag un semnal de alarma impotriva expunerii prelungite si necontrolate la soare. Cand ai putea sa faci asta, daca nu noaptea?

In acelasi spirit, urmatoarea actiune va fi “Biciclistii pedaleaza impotriva inecului in valurile agitate ale marii in timpul arborarii steagului rosu”. Actiunea se va desfasura pe traseul Babele – Crucea Eroilor – Cabana Omu, in dimineata zilei de 30 Decembrie. Dimineata, pe racoare.

La aceasta actiune se asteapta din nou participarea asociatiei “Adevaratii Veloprieteni Romania”. Au fost autentificati de aceiasi specialisti care au confirmat veridicitatea Adevaratei Mama Omida, Adevaratului Rege al Tiganilor si Adevaratului Slim Shady. A nu fi confundati cu asociatiile “Falsii Veloprieteni Romania”, “Velocunostinte indepartate Romania” sau “Veloprieteni din liceu pe care nu i-am mai vazut de mult Romania”, de asemenea active pe piata actiunilor inutile impotriva a orice.

Genial!!! Sfarculinele rulz!

 

PS: “Sfarculine” este un nume pentru un tip de oameni. Sfaculinele sunt “ei” nu “ele”. Caci sunt sfarcuri masculine

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *