Incredibil! Nu o sa crezi ce DECIZIE a luat. Ii va AFECTA PE TOTI COPIII din ROMANIA!
Incredibil! Nu o sa crezi ce DECIZIE a luat. Ii va AFECTA PE TOTI COPIII din ROMANIA!

Dl. Traforaj, locuitor al Sectorului 2 din Bucuresti si presedinte de scara de bloc la doar 38 de ani, i-a interzis fiului sau Panzade, in varsta de numai 8 ani si jumatate, sa se mai joace pe Xbox sau sa foloseasca user-ul “The Duff Insuportabil” in jocurile online pe PC, pana la terminarea temelor de vacanta.

Pastrand aceeași afecțiune fiului sau, Dl. Traforaj nadajduieste ca Panzade va gasi, in lunile viitoare, un fel potrivit de a-și finaliza temele de vacanta și de a-si folosi in acest scop calitatile cu care Dumnezeu l-a inzestrat, respectiv doi ochi, un creier mic (de copil, deh), un creier si mai mic (creierul mic al creierului de copil, deh) cat si degetul mare opozabil. Acesta din urma nefiind neaparat necesar, ca si cel de-al doilea ochi de altfel, dar fiind in dotare.

Dna. Manerde Traforaj, mama lui Panzade, a primit instiintarea acestei decizii printr-o cearta si cateva argumente fizice livrate personal de Dl. Traforaj imediat dupa masa de pranz, unde ciorba a fost servita mult prea rece.

Detalii suplimentare gasiti aici.

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *