Robocop-ul juganit
Robocop-ul juganit

 

Doi doctori de la doua Universitati, cum stateau ei si doctoreau, au auzit ca unii fac roboti pentru sex. Si cum ei cica sunt cercetatori experti in “etica robotilor” (adica au citit Asimov cand erau mici, si le-a placut), au lansat o “Campanie impotriva sexului cu roboti”.

 

Am stat eu, m-am gandit si cred ca as putea sustine o astfel de campanie daca s-ar clarifica un aspect oarecum dubios si totodata s-ar nuanta un pic lucrurile. Le listez mai jos pe categorii, ca sa nu facem confuzii.

 

Aspectul dubios – impartialitatea nefecundabililor

Am cautat in multele articole pe tema aceasta. Nu exista in nici unul in care vreo poza a celor doi sa apara (aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici)

 

Asa ca le-am cautat pozele pe la Universitatile lor, si le-am gasit:

 

sex roboti 2Sex roboti 1

 

Amandoi sunt moartea pasiunii si nefecundabili. Sorry, dar sunt, uitati-va cu atentie. Daca vi se pare ca nu am dreptate, contactati-i repede, puteti fi fericiti impreuna.

 

Nu este vina lor ca arata ca o reclama la abstinenta, dar acest aspect ridica pentru fiecare dintre ei cate o problema de …etica:

 

  • EA: daca arata asa, nu cumva interesul ei nu are nici o legatura cu etica robotilor, ci cu faptul ca mai apare inca cineva cu care barbatii ar putea sa faca sex in afara de ea, context in care nu o sa mai vada sex decat la televizor?

 

  • EL: daca arata asa, nu cumva interesul lui nu are nici o legatura cu etica robotilor, ci cu faptul ca exista posibilitatea sa isi cumpere una, sa o duca acasa, sa faca sex, dupa care sa devina primul om acuzat de viol asupra unui robot? “Nu” inseamna “Nu” si la roboti, am citit si eu Asimov.

 

Nuantari – norme de aplicare

  • Aspiratorul nu este considerat robot
  • Sexul cu robotul de bucatarie devine obligatoriu pentru pedofili, care vor putea folosi doar discul de razuit
  • Decepticonii pot aparea in continuare dezbracati in seria Transformers

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *