Necurvele
Necurvele

 

Alianta Medicilor are o pozitie clara si un mesaj raspicat vis-a-vis de propunerea de legalizare a spagii catre medici: Ba p-a ma-tii!

 

Ideea de a legaliza “atentia” catre medici e pur si simplu idioata, dar doar pentru ca este perfect nefunctionala. Nu va putea fi niciodata fiscalizata la fel cum acum nu este monitorizata spaga care oricum se da.

 

Spaga va conditiona cu siguranta actul medical in multe cazuri, cum se intampla si acum, indiferent ca dormim si visam frumos ca deodata traim in Utopia.

 

De la asta insa pana la reactia “suntem pur si simplu scandalizati” a Aliantei Medicilor, e un drum lung de parcurs printr-o realitate foarte distorsionata.

 

Am putea afla cu uimire ca Alianta Medicilor este formata din …. medici. Care in general iau spaga. Ca e bine sau nu, nu este subiectul discutiei, este doar o constatare, un fapt irefutabil.

 

Ei bine, tot ei sunt cei care sunt “pur si simplu scandalizati”! Si pur, dar si simplu! Ca sa fie mai de efect scandalizarea.

 

Desi ideea legalizarii, asa idioata cum e, a fost discutata si agreata de Guvern impreuna cu sindicatele din domeniul alimentatie publice. Ah, nu, scuze, am citit gresit, sindicatele erau din domeniul medical. Confused Emoticon

 

As zice ca Alianta Medicilor se comporta in acest caz ca un fel de curve care vor sa li te adresezi cu “doamna”. Ele fac sex cu tine, ca e meseria lor. Iti iau bani, ca doar nu o fac degeaba. Dar sa nu le zici curve, ca se scandalizeaza. Pur! Si simplu!

 

Fac sex pe bani, dar motivul este simplu: sunt indragostite de tine!

 

Alianta Medicilor este formata din necurve.

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *