Cum să îți dai cu tesla în coaie și să te miri că te doare
Cum să îți dai cu tesla în coaie și să te miri că te doare

 

Sâmbătă a avut loc un miting împotriva iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de schimbare a prevederilor Constituţiei prin organizarea unui referendum cu privire la modificarea definiţiei familiei.

 

Mi-am zis că este timpul să merg, să particip și eu la o manifestație care are un scop pe care îl înteleg și o cauză față de care mă simt afiliat. Numai că citind titlul manifestației, mi-am dat seama ca ei ies în stradă pentru altceva decât înțelesesem eu.

 

Ca să clarific simplu, pe acronimul LGBT:

 

L-  Cauza la care mă refer nu este lesbianismul. Asta dintr-un motiv simplu, și anume că lesbienele pe care le cunosc sunt atât de diferite față de alea pe care le văd în filme, încat încep să cred că lesbianismul este o conspirație masonică pusă la cale de Soros împotriva masturbării. Dar mă rog, atâta timp cât în filme arată cum arată, o să mă mint în continuare că așa se întâmplă și în realitate.

 

G – Cauza față de care mă simt afiliat nu este nici homosexualitatea. Sincer, nu mă doare nici în cur de ei. Cum nu mă doare nici de negri, medici, steliști, arabi, șoferi, bărbați sau orice categorie în care se împarte lumea ca să fie cât mai divizată și mai ușor de controlat.

 

B – Cauza la care mă refer nu este nici bi-sexualitatea, din motive pur egoiste, respectiv abia fac față relației cu un singur sex, nu îmi mai trebuie complicații.

 

T – Și ca să termin toate literele, cauza la care mă refer nu este nici transsexualitatea, deși sunt câteva persoane care cred că ar trebui să fie obligate prin lege să își schimbe sexul. Cum ar fi Mihai Trăistariu. Sau Alina Gorghiu.

 

 

Cauza față de de care mă simt afiliat este eradicarea discriminării.

 

Adică situația aia în care un grup de oameni speriați de tot ce nu intră în tiparele lor și de tot ce este diferit de ei, vrea să facă reguli pentru cei care ies din tiparele respective, să le impună cum să se îmbrace, cum să arate, cum să se fută sau cu cine să se certe toată viața că nu a gătit bine sau a lasat capacul la ridicat la WC (oare asta mai este o problemă la cuplurile de homosexuali?).

 

 

Dar ce să vezi, organizatorii mitingului de Sambata aveau de fapt o cu totul altă problemă și o cu totul altă cauză pentru care se băteau cu cărămida în piept. Nu s-a ieșit în stradă pentru că ar fi încălcate niște drepturi, cum ar fi dreptul de a te fute în cur dacă vrei, că nu e treaba nimănui și e curul personal. Sau, dacă ți-a plăcut și vrei să mergi mai departe, dreptul de a ți se recunoaște, de către statul căruia îi dai bani în fiecare lună, egalitatea cu cei care nu se fut în cur.

 

O nu. Sâmbătă s-a ieșit în stradă pentru că “Dumnezeu nu face politică”.

 

jesusbuddyjesus

 

Practic, problema oamenilor cu drepturile încălcate nu este discriminarea, ci faptul că unii zic că prietenul lor imaginar nu este de acord cu ce fac ei în dormitor, iar ei cred că același prieten imaginar este de acord.

 

Păi dacă la asta se reduce lupta pentru drepturile homosexualilor, nu prea m-aș băga, pentru ca e pierdută de la început.

 

 

Disputa asta că Dumnezeu este sau nu de acord cu homosexualitatea se rezolvă în jurul vârstei de 5 – 6 ani, când înveți să citești. Nu trebuie decât să iei cartea aia cu care părinții tăi, plini de bune intenții de altfel, încearcă să te îndoctrineze pentru a deveni un bigot ușor manipulabil, și să citești, verbatim: „Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos; să fie pedepsiţi cu moartea, sângele lor să cadă asupra lor.”

 

Cam ce ar putea să nu fie clar aici? E interpretabilă treaba cu „moartea”? Poate că se referă la altceva? Poate ca „Moartea” e numele unui lubrifiant, sau ce?

 

vaseline

 

Faptul că aveți prieteni imaginari este problema, nu gusturile lui în materie de sex.

 

Uite cam așa își dau unii singuri cu tesla în coaie, se miră că îi doare și țipă că nu e nimeni să îi ajute.

 

Păi noi ăștia care am vrea să ajutăm stăm deocamdată precauți pe margine, că nu ne place tesla aia pe care o țineți în mână.

 

Disputa dintre participanții la manifestația de Sâmbătă și Coaliția pentru Familie este de fapt o ceartă între doi băiețași puberi, în dimineața de Crăciun, dupa ce seara trecută au stat în poala lui Moș Crăciun:

 

“Mie Moș Crăciun mi-a spus că sunt un copil bun, pentru că vreau să mă joc cu fetițele”

“Și mie Moș Crăciun mi-a spus că sunt un copil bun, pentru că vreau să mă joc cu băiețeii”

 

Maturizați-vă, nu există Moș Crăciun, iar problemele voastre sunt cu totul altele decăt cele pentru care vă certați.

 

creepy-santa

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *