În Iad?
În Iad?

 

Hipocrate, Aristotel, Arhimede, Da Vinci, Copernic, Newton, Michelangelo, Mozart, Beethoven, Einstein, Muhammad Ali, Maica Tereza, Oskar Schindler, Nelson Mandella, Elvis Presley, Louis Pasteur, Mahatma Ghandi, Voltaire……

…….și încă un număr incredibil de mare din genul ăsta de oameni sunt în Iad. Ah, și foarte mulți bebeluși. Incredibil de mulți.

 

Ard în chinuri pentru eternitate și așa le trebuie!

 

Pentru că nu s-au botezat în religia corectă și au crezut în alt zeu suprem decât ăla adevărat.

 

Sau au crezut în același zeu dar au mișcat mâna de la stânga la dreapta și au citit o altă variantă a aceleiași cărți cu povești.

 

Sau nu au crezut deloc.

 

Sau au murit până să apuce cineva să îi boteze, că singuri nu puteau.

 

Sau deja muriseră când a apărut creștinismul, dar la fel ca în multe situații din Codul Penal, faptul că nu ai știut nu te absolvă de vină iar sancțiunea se aplică și retroactiv.

 

hell yeah

 

Așa că am o dilemă: să fac ce trebuie ca după ce mor să ajung în Rai? Înțeleg că acolo, pe lânga oamenii buni dar probabil săraci cu duhul, sunt mulți criminali, pedofili, hoti sau violatori care au crezut în cine trebuie, au recunoscut sub o bucată de pânză ce au făcut, au mâncat o bucățică de pâine veche, au băut niște vin cu lingurița și au recitat niște cuvinte magice.

 

Sau să mă duc în Iad, unde compania pare mai interesantă? În plus, sunt incomparabil mai mulți bebeluși acolo. Iar eu iubesc bebelușii și n-ar fi chiar rău să îmi petrec eternitatea în compania lor, chiar dacă fierbem toți în cazane de smoală. E adevărat că or să fie multe țipete, dar nu m-ar deranja, bebelușii oricum țipă mai tot timpul.

 

Și mai e ceva.

 

Sunt mai mult de 4.000 de religii. Dacă alta este adevarată, oricum merg în Iadul lor. Practic, dacă sunt cea mai bună ființă de pe Pământ, am mai multe șanse să îmi intre un careu servit la poker decăt să ajung in Rai.

 

Probabilități, dileme morale, alegeri de făcut …. greu… viața e de căcat, apoi mori …

 

Death

 

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *