Lui Tigru îi fac ochii ca lui ursulețul Panda
Lui Tigru îi fac ochii ca lui ursulețul Panda

 

World Wide Fund for Nature (WWF) mă tot îndeamnă să salvez tigrii, au o campanie destul de vizibilă mai ales pe rețelele de socializare.

 

Iar eu nu vreau să salvez tigrii. Și nici pinguinii, babuinii, lemurienii sau orice altă specie nu este în stare să se adapteze la conviețuirea cu noi.

 

Nu vreau nu pentru că aș fi un om rău (probabil că sunt, dar nu de asta nu vreau) ci pentru că nu îmi place când sunt luat de prost și mi se servește, în loc de argumente corecte, căcat cu polonicul. Pentru că îmi place să fiu prost în intimitate, nu în mod public, și în general nu îmi place să mănânc nimic cu polonicul, prefer o lingură.

 

În ultimii 100 de ani, populația de tigri a scazut cu 97%. Adicătelea a cam dispărut, că orice scade cu 97%, e ca și cum nu ar mai fi. Verificați asta data viitoare când aveți o erecție. Scădeți-o cu 97% și vedeți ce zice partenera, dacă mai poate fi considerată o erecție.

 

Ei bine, după ce ne dau aceasta informație statistică, vine polonicul cu căcat, citez:

“Tigrul se află în varful lanțului trofic, în toate ecosistemele în care trăiește. Datorită lui, populațiile de căprioară, porc sălbatic și antilopă sunt păstrate sub control. Dacă tigrii nu ar exista, numărul acestora ar exploda, ceea ce ar provoca o devastare a vegetației și dispariția insectelor și a animalelor mici care depind de mediul vegetal. Practic, dispariția tigrului ar provoca un efect în lanț asupra celorlalte specii.”

 

Hai să-ți moară singurul neuron disponibil, mă-ta-i proastă că te-a făcut 100%.

 

Aș estima, fără să am nici cea mai mică pregătire de specialitate, că dacă în 100 de ani au dispărut 97% dintre tigri și până acum populațiile de căprioară, porc sălbatic și antilopă nu au explodat, sunt șanse mari să nici nu explodeze vreodată.

 

Amazed tiger

 

Folosind exemplul aceleiași erecții, daca a intrat în tine 97% din organul erect și înca nu simți nimic, restul de 3% nu o să facă diferența.

 

Dacă veneau cu argumente gen “am vrea și noi să părem că facem ceva pe lumea asta, ca să avem și noi un pic de respect de sine și niște bani ca să ne luam de mâncare, să ne imbrăcăm și să cordim niște puștoaice ușor de impresionat că ce mișto o ardem noi ecologist”, să mor de nu mă găndeam o clipa să mă implic, că așa sunt eu, generos fără motiv. Dar așa, hai pa! Să dispară tigrul, nasol de el. A mai dispărut și ăla marsupial și nu s-a întâmplat nimic grav…

 

Pe lângă asta, mai este o problemă pentru care nu pot să susțin acțiunile acestei organizații: WWF are ca logo un urs Panda. Care a ajuns cumva să fie simbolul speciilor pe cale de dispariție pentru care trebuie să facem ceva să nu se evapore ca salariul la mijlocul lunii. Iar părerea mea este că ursul Panda este cea mai inutilă specie de pe pamântul ăsta, după Gigi Becali, și ar trebui să îl lăsăm să dispară.

 

panda

 

Ursul Panda este unul dintre cele mai bune argumente pe care evoluționiștii le pot avea în fața creaționiștilor. Ursul Panda este un eșec pe care nu îl poti încadra într-o creație perfectă. Unul estetic, dar totuși un eșec.

 

Nu sunt insensibil, nu cred că ursul Panda ar trebui să dispară în sensul că hai să îi crăpăm pe ăia care mai există și să vedem ce gust au, deși nu e o idee foarte rea. Ci mai degrabă hai să îi lăsăm să se descurce singuri, să vedem ce se întâmplă.

 

Pentru că ursul Panda este cel mai prost exemplu pe care îl dăm copiilor. Le spunem practic că dacă arăți cât de cât amuzant, este ok să nu faci nimic toată ziua decât să mănânci, în timp ce alții ar trebui să aibă grijă de tine.

 

Ursul Panda are două mari defecte incompatibile cu supraviețuirea: este vegan și nu are chef să facă sex. Ecologiștii cu inimi sângerânde încearcă într-una să îl convingă să facă sex, iar el nimic. Stă ca idiotul în cușca, se uită la ursoaica lui și mănâncă bambus.

 

Dacă ne închizi pe oricare dintre noi cu un urs Panda într-o cușca, fără posibilitatea de a mai ieși, în maxim o luna în cușca aia o să se facă sex, consensual sau nu, indiferent că ursul este mascul sau femelă. Garantez că în maxim 7 luni de când închizi orice bărbat în aceeași cușca cu un urs Panda, cel din urma o să nască niște hominizi albi cu pete negre. Care or să vrea să facă sex.

 

Panda sex

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *