Sunt sensibil și nu mă tratez
Sunt sensibil și nu mă tratez

 

Sunt credincios. Mai clar, sunt o persoană care nu are nevoie de dovezi pentru a fi convins că ființa supremă în care cred eu există. Deși dacă îmi spui să îmi iau umbrela că o să plouă, râd de tine și plec fără, căci afară e soare. Mă mai ud din când în când, dar ce să fac, doar nu o să te cred când văd cu ochii mei că nu sunt nori.

 

Nu am nevoie să întreb despre lucruri care sunt în contradicție cu ceea ce cred eu, chiar dacă acele lucruri sunt făcute de cei care asigura managementul credinței mele (pentru că da, pentru liniștea mea ei există, să îmi spună ei ce trebuie să fac, pentru că eu nu am curaj să iau decizii în acest sens).

 

Eu sunt credincios adevărat, adică ființa supremă în care cred eu este singura adevărată. Toate celelalte câteva mii de ființe supreme, în care restul de 70% din oamenii de pe planeta asta cred, sunt în mod evident niște bazaconii, niște închipuiri născute din minți slabe și rudimentare. Oamenii ăia sunt bolnavi în principiu pentru că au astfel de ființe supreme în care cred. Sunt bolnavi, dar dacă vor crede cândva în ființa mea supremă, atunci nu or să mai fie bolnavi. Simplu, nu?

 

Ah, și să nu uit, o altă diferență mare de tot între mine și ceilalți 70% de oameni din lumea asta este că ei sunt fanatici. Eu nu sunt, eu sunt empatic, bun și rațional, chiar dacă oamenii răi spun că pentru a crede într-o ființa supremă, trebuie de fapt să suspenzi raționalul. Eu sunt rațional pentru că spun eu că sunt rațional. Logic!

 

Cum spuneam, nu sunt fanatic, asta mă deosebește în primul rând de ceilalți și mă face mai bun. Nu sunt fanatic pentru că spun eu că nu sunt fanatic. Este adevărat că dacă unul dintre ceilalți 30% care cred în aceeași ființa supremă ca și mine are tupeul să conteste orice fac managerii credinței mele, îi bag pumnul în gură să nu se audă nimic din ce spune.

 

Din nou, să fie clar, este vorba de cei ca mine, care nu contestă ceea ce cred eu pentru că ei cred același lucru, nu contestă existența ființei mele supreme pentru că este și ființa lor supremă. Doar încearcă să bată finuț obrazul managerilor credinței noastre comune, pentru că fac lucrurile un pic altfel decât zic chiar ei că ar trebui să fie făcute.

 

Pentru asta trebuie să dispară, sunt niște jigodii de oameni, îmi sunt inferiori mie și îi calc pe cap.

 

Pentru că eu sunt sunt empatic, bun, rațional și nu sunt fanatic.

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *