Gânduri rumegate’n barbă
Gânduri rumegate’n barbă

 

  • Iohannis s-a dus la Colectiv pentru că nu vrea și nu poate să uite ce s-a întâmplat. În rest nu reușesc să îmi amintesc să fi făcut absolut nimic relevant de când este președinte (un an și o lună deja).

 

  • A căzut Guvernul lui Ponta ca să vină Cioloș cu un Guvern de tehnocrați care să guverneze țara fără să fie aserviți unui partid sau curent politic, să facă treabă pentru poporul care l-a dat jos pe Ponta. Cioloș si Guvernul lui probabil intră în PNL foarte curând. Cu acte adică. Altfel sunt deja în PNL de la începutul mandatului. Sau poate îmi închipui eu…

 

  • Nu suntem pe cale să devenim un stat polițienesc, este doar o impresie greșită, totul este normal si democratic pentru că…

 

  • Avem teroriști unguri care vor să terorizeze cu petarde

 

  • Avem teroriști moldoveni care vor să terorizeze cu trei gloanțe și fără arme

 

  • Avem teroriști olteni imberbi care vor să terorizeze cu cuvinte și poze, probabil după ce li se rupe ața.

 

  • Bugetele ministerelor/instituțiilor de control prin forță al maselor cresc cu: 48% Ministerul Apărării Naţionale, 20% Ministerul Afacerilor Interne, 20% Serviciul Român de Informații. Asta ca să contracareze amenințările din ce în ce mai prezente în viața noastră venite de la monștrii enumerați mai sus.

 

  • Avem imagini cu Ioan Oltean când face sex cu Crinuța Dumitrean pe birou. Sunt invidios pe Oltean, probabil o are foarte mare, altfel nu îmi explic cum de a acceptat Crinuța. Iar informațiile sunt total irelevante pentru cazul Oltean, e doar un cancan ieftin ca să nu se obosească lumea să se gândească la faptul că suntem un stat poliți… ah, nu, stai că tocmai, nu suntem. Este iar o impresie greșită, am uitat.

 

Mai departe…

 

  • Bugetele ministerelor însarcinate cu (să zicem) grija față de ce este cu adevarat important prin țară, scad cu: -65% Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, -63% Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, -10% Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice – cea mai mare scădere în fapt, ca și sumă totală (se apropie de 1 MILIARD de EURO), -10% Ministerului Transporturilor. Asta ca să nu ne mai batem capul cu lucruri neimportante în vremuri de pericol iminent.

 

  • Din bugetul alocat cultelor, sau mai corect Bisericii Ortodoxe (că restul nici nu contează ca pondere), care este tot o instituție de control al maselor, se taie sumele alocate construirii de locașe noi dar… de fapt bugetul crește un pic față de anul trecut, că le creștem salariile. Și dupa ce vorbește Cioloș (tehnocratul născut din revendicările străzii) cu Preafericitul la un telefon, îsi dă seama că ar fi periculos sa îl facă nefericit pe Preafericit, așa că dacă e să ne mai gândim, o să găsim și pentru construit până la urmă banii ăia mulți pe care îi vor preacucernicii și iubitorii de oameni, nu de arginți. Dar mai la anul, când mai uită pulimea.

 

  • După un început stângaci în care aproape că și-a arătat adevarata fața și a stârnit revolta oamenilor, Biserica s-a regrupat strategic și a reușit relativ repede să își pună brand-ul și pe #Colectiv. Doreşte să aşeze o cruce de marmură sau de piatră la locul tragediei. Deși nici acum nu i-a chemat nimeni.

 

  • Cristi din Banat a lansat al doilea videoclip.

 

 

Stau și rumeg așa gândurile de mai sus, le întorc pe o parte, pe cealaltă și parcă aș zice ca în bancul cu orgia: măi oameni buni, să aprindă cineva lumina și să ne organizăm puțin, că e a treia oară când luăm muie…

 

monkey-pleasuring-self

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *