Sa nu-ti faci chip cioplit
Sa nu-ti faci chip cioplit

 

Rezultatele financiare ale BOR sunt fabuloase, merita un Team Building, sa mai scoata si ei middle managementul la un hotel prin Poiana Brasov.

Sa aiba o ceremonie, o prezentare a activitatii pe ultimul an, sa se aplaude unul pe celalalt, sa isi imparta niste trofee din acril prin care sa marcheze rezultatele si sa isi motiveze angajatii, ca de exemplu:

  • “Eparhia de aur”
  • “MVP (most valuable popa)”
  • “Cea mai rapida convertire de la ML la GL”
  • “Cea mai profitabila inmormantare”

Apoi merge fara indoiala o petrecere mica seara, cu vin de impartasanie, karaoke si ispite (sau ispiti), caci pana la urma oameni sunt si ei si daca pacatuiesc, se iarta.

everybody-dance_1303

 

A doua zi sa fie pregatita o scurta activitate comuna de team building cu tema “Drumul de la grup la echipa – sau cum strangem mai mult daca strangem toti”, la sfarsitul careia CEO Daniel sa indrepte o blanda, dar ferma dojana catre Regional Managerul pe Severin si Strehaia, ale carui rezultate nu fac cinste unei institutii atat de eficiente. Si sa ii reaminteasca parinteste ca sunt destui arhierei care au dovedit o aplecare catre eficienta si spirit anteprenorial si care abia asteapta o oportunitate de promovare.

Pe drumul catre casa se pot organiza in autocare sesiuni de cantece de voie buna, selfie-uri de grup cu Crucea de pe Caraiman pe fundal cat si opriri in diferite localitati pentru concursuri fulger gen “Baga-i crestinului smerenia in cap, scoate-i crestinului ochiul dracului din buzunar”, in care se premiaza cea mai mare suma stransa de la un singur enorias, cu limita de timp de 3 minute pe discurs.

Laudate Dominum!

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *