Test de personalitate
Test de personalitate

 

Circula pe facebook tot felul de teste pe care sa ti le faci si care iti spun ce fel de personalitate ai, in functie de cum iti miros ciorapii sau de cum ti se acreste parul de la subsuoara.

E unul cu 9 copaci din care trebuie sa alegi ce copac iti place fara sa te gandesti, si iti identifica personalitatea mai instant decat supa de pui la plic.

Treaba cu “fara sa te gandesti” este de altfel conditie mandatorie pentru toate testele de acest gen, trebuie sa dai dovada de lipsa oricarei urme de judecata ca sa crezi in relevanta unui astfel de “test”.

 

Am decis sa fac studii cu niste cercetatori chinezi (ca cei britanici erau ocupati un pic, iar chinezii sunt deja multi si disponibili) si am conceput cel mai test tare de personalitate (nu este nevoie de corectii, este cel mai test tare).

 

 

Testul curului

 

Daca ai ales curul numarul:

    1. Ești o persoana optimista, care crede intotdeauna ca ziua de maine va fi una mai buna. Statistic vorbind nu ai nici un motiv sa crezi asta, toate zilele de pana acum au fost de cacat, nu s-a intamplat nimic nou in viata ta, deci nu are cum sa fie mai buna urmatoarea. Ai o personalitate puternic alterata de alcool si droguri usoare. Esti total inflexibil, scoate-ti batul din cur si invata sa traiesti.
    2. Ești o persoana introvertita, dar care se straduieste sa devina din ce in ce mai buna. Las-o balta! Ambiția ta este inexistenta si esti prost ca noaptea. Ești genul de persoana care crede in Mos Craciun si in Duhul Apelor la 45 de ani. Cei din jurul tau te plac foarte mult, normal, pot face din tine ce vor.
    3. Ești o persoana speciala, cu o intuitie de invidiat. Emotiile sunt foarte importante pentru tine, de aceea te pisi pe tine de frica mai mereu. Casa ta e palatul tau, ar fi bine sa nu iesi din palat prea des, nu ne lipseste personalitatea ta. Iti iubesti jumatatea mai mult decat pe oricine altcineva si ai putea face orice pentru ea. Este vorba de jumatatea dreapta. Jumatatea stanga o urasti si de aia o speli rar si pute.
    4. Te-ai nascut pentru a fi lider si stii asta pentru ca ti-a spus ma-ta precum si unica persoana din lume care a vrut sa faca sex cu tine. Sunt singurele doua fiinte care te pot suporta, una pentru ca nu are ce face, cealalta din interes. Nu conduci nimic pentru ca nu te-ar urma nimeni, dar ai convingerea interioara ca ai putea, pentru ca ai ales un cur patrat si plin de celulita, care nu inseamna nimic. Esti o fire independenta, care lupta pentru propriile idealuri, de aceea pana la 38 de ani o sa reusesti sa te stergi la cur dintr-o singura miscare, daca te antrenezi suficient.
    5. Fire sensibila și sentimentala, tu ești genul de persoana care sare mereu in ajutorul celorlalti. Noi ceilalti nu te apreciem sub nici o forma, dar suntem bucurosi sa te manipulam si sa te folosim de cate ori avem ocazia. Tot ce conteaza este sa faci ceva pentru ca lumea in care traiesti sa fie mai buna. Total inutil, evident, dar niciodata nu sunt destui prosti pe lume, te rugam persevereaza!
    6. In ciuda stresului zilnic si a energiilor negative din jurul tau, reusesti sa ai o viata echilibrata pentru ca nu intelegi nimic din ceea ce ti se intampla. Echilibrul interior vine dintr-o lipsa aproape totala de activitate neuronala. Pentru a-ti mentine acest echilibru, te uiti la stiri si crezi ce ti se spune, citesti online platforme pentru cei care “nu au nevoie de sistem” crezand ca esti impotriva lui si accesezi teste de personalitate pe internet. Sa stii ca multi din anturajul tau te invidiaza, pentru ca esti inconjurat de oameni la fel de inepti ca tine. Fericitule!
    7. Ești o persoană cu multa energie, careia ii place sa se distreze si sa faca oamenii din jur sa rada. Este adevarat ca ei rad de tine, dar nu asta conteaza, tu oricum nu iti dai seama, iar rezultatul este pana la urma acelasi. Singurul mod in care energia ta ar fi folositoare ar fi daca ai avea rolul unei baterii umane cultivata de masinile din Matrix, dar cum aceea este o fantezie….Si in mod evident esti gerontofil, altfel nu se explica alegerea curului nr. 7
    8. Iti plac aventurile de orice fel si esti foarte mandru de rezultatele muncii tale. O sa mori tanar intr-o aventura pe scara blocului. Vezi viata ca pe o calatorie si te bucuri de orice iti apare in fata, pe parcurs, fiind prea prost ca sa intelegi consecintele. Cand iti va aparea in fata un pian scapat de sub control pe scara blocului de care aminteam mai devreme, bucura-te, calatoria este pe cale sa se sfarseasca. Vezi mereu jumatatea plina a paharului pentru ca nu esti in stare sa ridici privirea, ai un orizont foarte limitat. Daca esti barbat, esti gay. Daca nu, ai gusturi discutabile in materie de cururi, iti plac maimutele paroase.
    9. Esti un om dominant,extrem de atent la detalii. Ai ales cu grija curul de magar. Cei din jurul tau te admira si isi doresc ca intr-o zi sa ajunga la fel ca tine, sa aleaga un cur de magar si sa creada ca dau un test de personalitate. Esti un om serios, insa amuzant atunci cand ai impresia ca dai dovada de vagi urme de inteligenta. Stai linistit, nu este cazul. Alegerea ta constituie infractiune in majoritatea tarilor civilizate, dar acest test nu are rolul sa judece gusturile in materie de sex. Nu are de altfel nici un rol.

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *