Noaptea rațiunii și minunații ei monștri cu chip de înger
Noaptea rațiunii și minunații ei monștri cu chip de înger

 

  • Așa ne cere tradiția/religia noastră

 

  • Suntem mai mulți care credem că așa trebuie să fie

 

Acestea sunt argumentele folosite în toată istoria omenirii, inclusiv în prezent, pentru a justifica războaie, genocide, atentate, mariaje aranjate cu minori, violuri și crime “de onoare”, epurări etnice, mutilări genitale.

 

Exact aceleași argumente sunt cele cu care încearcă niște vioi să justifice cererea de modificare a constituției, pentru ca nu cumva vreodată să se casatoreasca două ființe care se iubesc, fac parte din minunata specie care stăpânește (?) și în vasta ei înțelepciune distruge planeta, dar din întâmplare sunt de același sex.

 

Ah, și mai este un argument: “Nu vreau să vadă copilul meu pe stradă doi bărbați sau două femei care se țin de mână sau se sărută. Este mic și ar putea fi influențat în mod negativ, ar putea să creadă că este normal să facă și el așa ceva”.

 

Ok, de acord, este normal ca părinte să ai niște temeri vis-a-vis de educația copilului tău.

 

Dar poate ar trebui să îți fie mai teamă că ar putea să vadă cât de habotnic și plin de prejudecăți, cât de lipsit de logică și compasiune, cât de golit de orice urmă de inteligență și umanitate ești și să creadă că este normal să fie și el așa.

 

Cât noroc are rasa umană că tu ai fost cel mai rapid din milioane …

 

fertilizare

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *