M-ați scos din căcat
M-ați scos din căcat

 

Niște oameni se duc azi să depună o cerere pentru a se asigura ca niște alți oameni care simt niște lucruri altfel decât le simt ei, nu or să aibă vreodată aceleași drepturi ca și ei.

 

Acesta este singurul motiv real din spatele cererii de a modifica Constituția astfel încât să se definească familia ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie. Singurul.

 

La fel cum “argumentele” lor este tot unul singur: numai dintr-un bărbat și o femeie se pot naște copii în mod natural, deci doar asa e normal.

 

Atât! Nu au fost în stare de mai mult, că nu au de unde. Restul, daca vă uitați la mulțimea de cuvinte pe care o folosesc ca să pară că au mai mult de un argument, sunt doar fraze care spun că familia este importantă, în nici un caz că ar trebui sa fie formată doar dintr-un bărbat și o femeie.

 

La singurul argument pe care cred ei că îl au, răspunsul este relativ simplu de dat: depinde în ce an ai impresia că trăiești. De exemplu, cea mai mare parte din anii în care era adevărată această afirmație sunt și anii în care femeile nu aveau drept de vot. Lucrurile se mai schimbă. S-au inventat eprubete.

 

Până în 2016 unii dintre noi am aflat că poți să faci copii și dintr-un fir de păr dacă îți dai silința și înveți câte ceva la școală, că Pământul nu este plat, că se învarte în jurul Soarelui, că dacă dai drumul la sânge nu vindeci boli și că tutunul nu este medicament și nici nu alungă spiritele rele (dovadă că inițiatorii acestei acțiuni sunt printre noi …)

 

clones

 

Dar eu susțin această acțiune și am un argument mult mai bun decât al lor. Dacă se votează, o să ma simt în sfârșit protejat.

 

Până acum, auzind că există în lume posibilitatea ca două persoane de același sex să se căsătorească, începusem să îmi fac griji. Că eu sunt bărbat și îmi plac femeile. Iar peste câțiva ani, când nu doar că ar putea să devină și la noi legal ci, odată deschis drumul ar putea deveni la un moment dat obligatoriu, eu ce mă fac?

 

running naked

 

Nu aș avea o mare problemă cu căsătoria în sine, nu poate să fie mai dificilă decăt cea cu o femeie, dar cred că mie mi se va termina căsnicia într-un divorț, iar cu asta chiar am o problemă, că nu îmi place ideea de divorț. Și sunt destul de sigur că aș ajunge la un divorț pentru că am hemoroizi, un dinte spart care zgârie destul de rău și pula prea groasă ca să intre într-un cur (fie el și lubrefiat) fără să provoace disconfort.

 

Deci viața mea amoroasă în cadrul unei astfel de căsnicii ar fi compromisă de la început. Oricât m-ar iubi Gheorghe, Vasile, Ion sau cum l-o chema pe viitorul soț, la un moment dat o să se sature să se vaite el sau să mă vait eu în timp ce consumăm relația. Adică in timp ce ne futem, dacă e neclar ce înseamnă consumatul, că toată discuția este doar despre cine cu cine se fute și ce drepturi ar trebui să ai în funcție de asta.

 

Așa că susțin, aprob acțiunea și vă mulțumesc, dragi inițiatori. Pentru că dacă reușiți, atunci înseamnă că tocmai m-ați scos dintr-un foarte probabil căcat. Literalmente!

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *