Non cogito, ergo sum!
Non cogito, ergo sum!

 

…. dacă nu am făcut poză la curcubeul de ieri, nici nu l-am văzut de altfel, dar pot să fac eu un curcubeu în curte, cu furtunul, că am învățat la fizică magia ezoterică prin care ia naștere rogvaivul….

 

…. dacă nu am poze cu mine alergând la semi-maratonul organizat de un gigant al industriei prelucrării combustibililor fosili, care pe de o parte provoacă încălzirea globală, pe de altă parte are ca scop al existenței să te facă să te deplasezi cu mașina, nu să alergi de bezmetic pe jos fără să îi consumi produsele….

 

…. dacă nu am poze cu mine alergând la același semi-maraton, poze făcute de un gigant al industriei automobilelor care are ca scop al existenței tot să te facă să nu te mai deplasezi pe jos și mai are și mici probleme cu niște minciuni despre cantitatea de noxe emisă de produsele lui, care duc la aceeași încălzire globală….

 

…. dacă nu am poze cu mine alergând la semi-maratonul amintit mai sus pentru simplul fapt că nu îmi place să alerg, iar la ora respectivă mâncam piept de porc la grătar, gândindu-mă că dacă tot o să mor ca toată lumea, mai bine mor nesănătos, să nu îmi fie ciudă că ia uite ce sănătos eram când am murit….

 

…. dacă toate cele de mai sus ….. oare exist?

 

…. dacă totuși exist … oare contez fără cele de mai sus?

 

fu xray

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *