Familia mă-tii
Familia mă-tii

 

Mă gândesc să devin homosexual. “Coaliția Pentru Familie” este aproape să mă convingă să trec acest prag, deși de când mă știu am avut întotdeauna o atracție deosebită pentru sexul opus. Aș încerca numai așa, în ciuda idioților. Câteodată mă gândesc că ar merita să suport o altă pula decăt a mea doar ca să se indigneze niște frustrați.

 

Au trimis ei acum o invitație către Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Călin Popescu-Tăriceanu și Valeriu Zgonea, să semneze și ei petiția prin care se cere înlocuirea în Constituția României a termenului „soți” cu expresia „bărbat și femeie”, iar în justificarea demersului au folosit drept argument inclusiv “Declarația Universală a Drepturilor Omului”.

 

Să folosești “Declarația Universală a Drepturilor Omului” ca să justifici limitarea unor drepturi este absolut sublim.

 

Este ca și cum ai folosi art. 218 din Codul Penal ca să justifici că cei șapte magnifici din Vaslui nu au violat-o pe fata aia. Pentru că se menționează că este viol dacă s-a făcut cu “punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa”, iar ei au întrebat-o dacă vrea. Sigur că fata a zis “nu”, dar este irelevant pentru că ei au întrebat-o, deci nu au pus-o în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, ergo nu este viol.

 

Să-mi bag pula într-un bărbat dacă nu sunt verde – verde de invidie când văd cu câtă usurință pot ăștia să distorsioneze orice informație și să o transforme într-un argument pentru ceea ce vor ei să se întample.

 

WTF-Japanese-hands-free-kit

 

Înțeleg din explicațiile de pe site că ei fac acest demers pentru că “familia este locul în care valorile și tradițiile românești sunt transferate noilor generații, iar tradițiile și valorile românești au, la baza lor, familia întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie.”

 

Mai explicit, ca să nu susținem o cauză pe care nu o înțelegem, vor ca doar familiile formate din barbat și femeie, în frumoasa, creștina și milenara (așa cred unii…) tradiție românească, să poată să :

 

  • divorțeze (cam 30%) și să se recăsătorească de maxim 3 ori, hai patru dacă au bani și îi dau la popă
  • își bată nevestele (rar de tot bărbații) și copiii – cam 25 – 30.000 de cazuri pe an, în funcție de condițiile climaterice, că dacă plouă și e frig îți vine ceva mai des să-i fuți un dos de palmă cuiva din apropiere, doar ca să vă încălziți
  • abandoneze copiii prin orfelinate sau să îi trimită la cerșit
  • îsi aducă la disperare soțul, soția sau copilul – cica 95% din copiii dați dispăruți în România de fapt fug de acasă din cauza familiei (zice un statistic mincinos și pricinos)

 

Cu alte cuvinte, demersul lor este unul plin de compasiune, ei de fapt vor să protejeze homosexualii, să nu fie și ei nevoiți să treaca prin pericolele unei căsătorii.

 

PS: Pentru cei care ar putea să se panicheze, să știți că această acțiune nu și-a propus să interzică sexul anal. Stați liniștiți, puteți să îl practicați în continuare, doar că trebuie să vă asigurați că la unul din capetele pulii este de fiecare dată o femeie.

 

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *