Cele mai eficiente (neconvenționale) metode de slăbire
Cele mai eficiente (neconvenționale) metode de slăbire

 

2 kg în mai puțin de 1 zi!

 

Am trecut printr-o experiență personală, pot să recomand o cură de slăbire incredibil de eficientă, nu este nici o glumă. Este vorba de toxiinfecție alimentară, iată cum prebuie să procedați:

 

  • te cântărești
  • iei o porție de scoici delicioase de la cel mai apropiat restaurant, neapărat cu mici probleme de prospețime
  • consumi cu poftă
  • aștepți cu răbdare între 10 și maxim 18 ore, în funcție de organism
  • elimini absolut tot ce este în sistemul tău digestiv, pe ambele parți, concomitent, în reprize succesive, timp de 10 – 12 ore. De preferat la toaletă, dacă ajungi. Dacă nu, unde apuci. Vei descoperi lucruri care nu știai că locuiesc în sistemul tău digestiv.
  • după 10 – 12 ore de activitate intensă, când îți mai scade temperatura și poți să redevii pentru perioade scurte de timp erect biped, te cântărești din nou. Vei avea o surpriză foarte plăcută, rezultatul este garantat

 

Ar mai fi cel puțin două metode la fel de neconvenționale. Sunt controversate, imorale (hmm, câte din curele de slăbire de pe piață nu sunt?) dar eficiente fără urmă de îndoială:

 

  • Citostaticele – taie total pofta de mâncare, te scapă de lucruri care adaugă greutate la cântar, cum ar fi părul. Știu, nu este de glumit cu asta. Ups…

 

  • Lagărele de concentrare – garantat 0% grăsime corporală, se poate verifica în orice fotografie- document. Ca efect secundar, în cele mai multe cazuri se ajunge la 0% greutate corporală.

 

Soluțiile de mai sus nu se doresc a fi decât pure observații ale unor aspecte reale. De luat în considerare ca alternativă în momentul în care foarte gras fiind, te apuci și îți plângi de mila zicând “aș face orice să slăbesc”, în timp ce bagi sub nas cantități industriale de calorii. Acesta este de fapt singurul motiv real pentru care ești gras și nu slăbești. Vorbesc din experiență, am fost.

 

bulimia

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *