Ce spune data ta de naștere despre tine
Ce spune data ta de naștere despre tine

 

Dacă ai încredere în astrologie, dacă știi că ziua în care te-ai născut spune ceva despre tine, dacă ai curaj să afli informații extrem de relevante care te vor ajuta în viață, urmărește pașii de mai jos:

 

  1. Scrie pe o foaie ultimele două cifre ale anului în care te-ai născut.
  2. Scrie după ele numărul de ordine al lunii în care te-ai născut. ATENȚIE!: dacă te-ai născut într-una din lunile Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August sau Septembrie, pune un “0” (zero) înaintea numărului de ordine al lunii (ex: ești născut în luna Martie, luna a 3-a, scrie 03)
  3. Scrie acum ziua din luna în care te-ai născut. ATENTIE! pentru zilele de la 1 până la 9 ale lunii, se aplică aceeași regulă de la punctul anterior, respectiv se adaugă un “0” (zero) înainte (ex: ești născut în data de 5, scrie 05)
  4. Următorul pas este un pic mai complicat și necesită un simț dezvoltat al observației și multă concentrare. Du-te la baie și urinează (adică fă pipi. treaba mică. pișu. pipilică). Observă cu atenție ce se întâmplă:
  • dacă urina iese printr-o bucată de carne în formă de tub și ești născut înainte de 1 Ianuarie 2000, trece cifra 1 înaintea celor deja scrise.
  • dacă urina iese printr-o bucată de carne în formă de tub și ești născut după 1 Ianuarie 2000, trece cifra 5 înaintea celor deja scrise
  • dacă urina iese printr-o despicătură aflată între picioarele tale și ești născut înainte de 1 Ianuarie 2000, trece cifra 2 înaintea celor deja scrise
  • dacă urina iese printr-o despicătură aflată între picioarele tale și ești născut după 1 Ianuarie 2000, trece cifra 6 înaintea celor deja scrise

 

FELICITĂRI!

 

În acest moment ești în posesia celei mai relevante informații pe care o oferă data ta de naștere despre tine: cunoști primele 7 cifre ale Codului Numeric Personal. Din păcate pe celelalte 6 trebuie să le memorezi, algoritmul de calcul este prea complicat.

 

PS: dacă ai un prieten care știe un pic de matematică, măcar la nivel de clasa a 2-a, tot din data de naștere te poate ajuta să afli câti ani ai. Este nevoie de prietenul menționat pentru că, dacă ești una dintre persoanele care cred în horoscop și în influența zilei în care te-ai născut, este foarte probabil să nu întelegi științele exacte.

 

zodiac-cancer

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *