La noi în salon e agitație
La noi în salon e agitație

 

Este o zi de groază, nu știu dacă să mai ies din rezervă. Sunt prea multe informații într-un timp foarte scurt care îmi bulversează existența:

 

  • jurnaliștii descoperă ȘOCAȚI că trei victime din Colectiv au murit din cauza infecțiilor. Sigur, s-a comunicat încă de la început, chiar obsesiv, că aceasta va fi una din cauzele morții celor care erau internați cu arsuri grave. Sigur că în toate statisticile medicale, infecțiile sunt principala cauză de deces la pacienții cu arsuri. Dar ei descoperă șocați.

Sper să nu afle că principala cauză a morții la modul general este nașterea. Or să fie de-a dreptul bulversați, or să ceară interzicerea sexului in scop de procreere și pedepsirea celor vinovați

 

  • domnul Herpes iese iar în față și le bate obrazul părintește oficialilor vremii că de fapt știau de infecții din 2008 și nu au făcut nimic. Nu are nici o relevanță faptul că el a condus țara din 2004 până în 2014, cu mână de fier, iar anul 2008 la care face referire este undeva în doar prima jumătate a primei jumătăți a mandatului său dar…ceilalți sunt vinovați. Păi cum altfel? Lui nu-i pute gura când mănâncă usturoi, iar când bagă fasole trage bășini cu parfum de levănțică. Doar „ceilalți” împut atmosfera.

 

  • poate-teroristul Atilla pare să plângă în fiecare poză

 

beke-istvan

 

  • poate-teroristul Atilla și-a comandat artificiile de pe Internet și se pregătea să destabilizeze România pocnind petarde într-un coș de gunoi la o manifestație într-un oraș cu 88% populație de etnie…maghiară.

 

Batman-Bomb-77710

 

  • rudele și prietenii poate-teroristului Atilla fac o manifestație de susținere a acestuia, afirmând că el nu e vinovat de nimic, nu este poate-terorist, nu este extremist, nu este separatist, cum nu sunt nici unul dintre ei. Și întăresc cele spuse strigând în cor „Ungaria, Ungaria”

 

  • cetățeanului român Beke Istvan Attila, când a fost interogat de autoritățile române ale țării în care traiește și al cărei cetățean este, respectiv România, nu i s-a asigurat un….. translator. Este adevărat că mulți cetățeni români vorbesc limba româna ca și cum ar fi o limbă total străină, dar cred că totuși treaba cu translatorul este un pic exagerată, nu cred că există translator din română în română. Nici gugle nu are așa ceva. Este o problemă pe care un logoped și un profesor de limba româna ar trebui să o rezolve relativ ușor

 

  • conform anchetatorilor, poate-teroristul Atilla avea „o cutie ca de pantofi plină cu petarde, pe care a comandat-o prin Internet”. Cred că anchetatorii ar trebui să rețină pentru investigații întreg poporul român, pentru că Atilla este mic copil având doar echivalentul unei cutii de pantofi. Noi românii avem cea mai mare clădire administrativă din lume(!) pe care am umplut-o cu 588 de petarde, mult mai periculoase decât orice și-ar comanda cineva prin Internet.

 

Palatul-Parlamentului

 

  • după ce a fost dată publicității lista cu materialele pregătite pentru acțiunea poate-teroristă de către Atilla, mi-am dat seama că zilnic văd cel puțin 30 – 40 de poate-teroriști mai periculoși prin dotare decat Atilla, doar în zona Obor. În București cred că sunt câteva mii. Pe ăia nu îi ia nimeni la întrebări?

 

Așa că aștept să vină să le dea pastilele că poate se liniștesc. După aia poate îmi dezleagă și mie mânecile de la spate și mă lasă să mă plimb puțin prin curte.

 

camasa forta

 

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *