Eu sunt TOT!
Eu sunt TOT!

 

Am opinii despre tot ce există. Sunt prototipul omului perfect, nu mă pot înșela niciodată, am certitudini și nu, nu o să le țin doar pentru mine, o să ți le împărtășesc.

 

Nu doar pentru a îți arăta cât de deștept sunt. Asta este tot o certitudine, o știm amândoi, doar mă urmezi și mă asculți în fiecare zi, mă adori în fiecare reportaj văzut, în fiecare articol citit, mă divinizezi și îți împarți viața cu mine în fiecare talk show, în fiecare reality show, în fiecare studiu, în fiecare doctrină sau religie.

 

Oh, nu!

 

Ci pentru că pot, vreau și sunt salvatorul tău. Sunt singura ta speranță!

 

Fără mine tu nu știi, nu înțelegi. Fără mine tu nu ai avea opinii, nu ai putea să interpretezi faptele, nu ai vedea lumina. Eu exist pentru că tu nu vrei să gândești pentru tine și nu poți să mă oprești, nu poți să mă faci să dispar, pentru ca îți sunt indispensabil. Îți este jenă, te temi că s-ar putea să vadă ceilalți că ai propriile opinii și din acel moment nu ai mai aparține. Pentru că ceilalți cred în mine, mă ascultă, nu crâcnesc, nu se obosesc să facă treaba pe care o fac eu pentru ei. Și te vor respinge dacă nu vei fi ca ei.

 

Este rău să nu aparții. Să nu faci parte dintr-o mulțime care îți împărtașește opiniile, create de altfel tot de mine, o mulțime care crede aceleași lucruri ca și tine. Este rău să fii izolat, să fii contrar, să ceri explicații, să pui întrebări, să contești.

 

Nu îți face griji, nu trebuie să treci prin asta. Eu sunt scutul tău, sunt pavăza, îngerul tău păzitor. Sunt Dumnezeul și Diavolul tău, sunt account managerul tău în relația cu lumea asta imensă, rea și înfricoșătoare. Eu îți prelucrez informația, îți trag concluziile și te las să te bucuri de viața ta atât de valoroasă pe care nu are rost să o încarci cu așa ceva.

Eu sunt versiunea ta personală de Isus specializat în a-ți lua pe umerii mei toate păcatele pe care le-ai putea face cu gândul. Eu îți aduc darul timpului, te las să apreciezi singurele lucruri importante în viață, te las să dormi, să râzi, să te uiți la televizor, să mănânci, să gătești, să bei, să înjuri, să bați, să omori, sa faci dragoste, să fuți, să urăști, să aprobi, să te joci cu copilul tău.

 

Stai liniștit, nu trebuie nici măcar să îți pierzi timpul cu a-l învăta pe el să fie altceva.

 

Sunt aici și pentru el, încă de mic, îl iau fraged, îi dau filme pe youtube să înțeleagă cum este viața vazută prin ochii mei, pentru că doar eu o vad corect și este datoria mea să v-o arăt iar a voastră să credeți. Îi dau share la articole pe facebook cu informațiile pe care ar trebui să le știe și il feresc de cele inutile, care ar putea să îl facă să se îndoiască de versiunea mea și a ta de realitate. Îi dau poze pe instagram cu lumea așa cum ar trebui vazută de toți fără excepție, îl conduc spre adolescența pe care cred eu că trebuie să o aibă ca să devină un om normal, pentru că eu vă definesc normalitatea. Îl ajut să fie odihnit, ca tine, să nu se încarce cu gânduri, să nu aibă vreun freamăt interior care l-ar putea distrage de la a se bucura de satisfacerea celor cinci simțuri pe care Dumnezeu ni le-a dat când i-a făcut pe Adam din țarână și pe Eva din coasta lui, așa cum indubitabil știm noi toți cei care suntem normali și logici și raționali, atribute pe care tot El ni le-a dat.

 

Eu sunt Steve Irwin al conștiinței tale, doar eu știu să te feresc de șarpele care ar putea să te amăgească să repeți păcatul primordial și să guști din cunoaștere. Sunt răspunsul la toate întrebările tale și simpla mea existența te ajută să nu mai ai nevoie să pui întrebări.

 

Chiar și atunci când te revolți, eu sunt lângă tine să îți spun ce să strigi, cu cine să te asociezi, care sunt ideile pe care să le susții, ce este corect și ce nu, pentru ce trebuie sa protestezi, cine îți sunt prietenii și cine îți sunt dușmanii, pe cine să scuipi și pe cine să imbrățișezi. Eu fac totul pentru tine, nu îți bate capul cu nimic, nu merită, ești prea prețios.

 

M-am născut din noaptea rațiunii tale și îți hrănesc fricile, dându-ți totodată și antidotul pentru ele, dar nu tot, doar câte puțin, picătură cu picătură, cât sa nu îți moara spiritul, dar nici să nu trăiască cu adevărat.

 

Și sunt altruist. De asta mă iubești și ai încredere în mine. Îți sunt necesar pentru că tot ce fac, fac doar pentru tine. Nu cer nimic în schimb, nu am nevoie de nimic de la tine, nu trebuie să îmi dai sufletul tău, nu trebuie să platești în nici un fel serviciile pe care ți le livrez.

 

Răsplata mea este plăcerea de a te vedea cum te conformezi, cum consumi tot ceea ce îți pot da.

Pentru că așa pot să fac ce vreau din tine.

Fără să te doară, fără să îți pară rău.

 

Și mai important, fără să îți dai seama.

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *