Cele sapte boli venerice ale Romaniei
Cele sapte boli venerice ale Romaniei

 

Am fost cu Romania la doctor, treaba este nasoala.

 

Cica ne macina nu mai putin de 7 boli diagnosticabile asa, la prima vedere, fara prea multe analize. Daca dam si sange, s-ar putea sa mai gaseasca vreo cateva sute. Le listez mai jos intr-o ordine aleatoare, asa cum apar ele pe foaia de diagnostic din capul meu:

 

Boala Iliescu – nume popular “SIDA”

 

Simptome: Nu prezinta de obicei, pot trece ani pana cand isi arata efectele devastatoare. De-a lungul acestei perioade poporul infectata poate transmite si altora practic fara sa stie!

Primele semne ale SIDA: urme de baston pe spate, transpiratii nocturne dupa cosmaruri cu persoane cu luminite pe cap, pierderi in greutate ca urmare complicatiilor date de Comuniston.

Virusul slabeste sistemul imunitar pana il face incapabil sa isi dea seama ce i se intampla si sa mai lupte cu bolile.

Tratament: Incurabil. Nu exista vaccin. Exista cateva tratamente cu comisii si/sau procurori care incetinesc virusul, dar nu il pot distruge. Este indestructibil si probabil va supravietui omenirii ca specie.

 

Boala Basescu – nume popular “Herpes”

 

Simptome: Basice dureroase la gura, in zona genitala, pe fese (ajunge sa te doara in cur). Prima eruptie a herpesului dureaza aproximativ 10 ani. Bolnavul poate avea febra, mancarimi, simptome de gripa, nu conteaza, bolii nu-i pasa.

Tratament: Este un virus care persista de-a lungul intregii vieti, este incurabila, pacientul nu poate sa scape decat prin moarte cauzata de deces. Eruptiile vor izbucni si se vor retrage pe parcursul intregii vieti, intrerupte de scurte perioade de liniste. Pentru a reduce frecventa aparitiei eruptiilor este indicat tratamentul cu alcool din abundenta.

Netratata cu suficient alcool, poate suferi mutatii si se poate transforma in SIDA (vezi descrierea anterioara)

 

Boala Constantinescu – nume popular “Chlamydia”

 

Simptome: Apar usturimi la urinare cand te pisi pe aliante civice, sau scurgeri vaginale daca faci sex neprotejat cu vreo conventie democratica.

Tratament: Prostdamor si Parcamfostlamol in doze zilnice. Simptomele inceteaza dupa cateva luni de lupta cu sistemul, care invinge boala, iar dupa 4 ani infectia este eliminata, nimeni nu stie ca a existat.

Mai apare din cand in cand pe buletinele de analize medicale langa SIDA si herpes, dar doar ca referinta a evolutiei sanatatii pacientului.

 

Boala Udrea – nume popular “HPV”

 

Simptome: Negi care se prezinta sub forma unor mici umflaturi in zona genitala sau in cea a anusului. Sunt de mai multe tipuri, in functie de sex si perioada din an: negi caifurat, negi caiinfluentat, negi caiobtinutfoloase, sau forma generala de negi orice. Infectia HPV este implicata in majoritatea cazurilor de cancer din ultimii 10 ani, aparand in numeroase situatii in combinatie cu herpesul.

Tratament: Negii se pot elimina prin perioade extinse de izolare in locuri reci si umede. Negii se pot resuscita daca sunt lasati in pace si tratamentul nu este finalizat, fiind necesara o noua izolare a acestora. Perioada de convalescenta poate fi lunga si de durata.

 

Boala Nastase – nume popular “Gonoree”

 

Simptome: Pot sa nu fie evidente, infectia parand mai degraba placuta si linistitoare. Este insa o afectiune foarte serioasa care, netratata, duce la probleme grave de sistem, care poate fi acaparat de infectie si folosit doar pentru dezvoltarea bolii.

Tratament: Izolarea pentru o perioada prelungita si tratamentul cu medicamente pe baza de plumb aplicat corzilor vocale au efect imediat asupra simptomelor si vindeca boala in cateva saptamani. Trebuie tinuta totusi sub observatie si dupa terminarea tratamentului, avand tendinta sa isi revina.

 

Boala Ponta – nume popular “Sifilis”

 

Simptome: Infectie foarte grava, contagioasa, care netratata la timp, afecteaza intreg organismul si poate duce la deces. Primul stadiu – apar rani in zonele genitale, copiate parca dupa alte rani din alte parti ale corpului . Al doilea stadiu: eruptii de contracte fictive aparute din combinatia cu alte boli mai putin importante. Al treilea stadiu: probleme generalizate ale inimii si ale sistemului nervos, aflate sub controlul bolii

Se crede ca a suferit deja mutatii, devenind o forma mai putin evoluata a gonoreei, ambele avand la baza ADN-ul preluat de la SIDA

Tratament: In stadiul incipient al bolii, refuzarea ranilor pe motiv ca seamana cu altele, ar fi putut sa o vindece. Odata ajunsa in ultimul stadiu, tratamentul medicamentos are efect limitat. Se incearca in prezent un tratament de anagramare a ADN-ului bolii, dar efectele nu sunt inca vizibile.

 

Boala Gorghiu – nume popular “Vaginita”

 

Simptome: boala este o inflamatie. Se manifesta prin supuratii orale frecvente de culoare oarecum liberala, mancarime, durere de cap si repetarea obsesiva a cuvantului “demisia”.

Tratament: pana acum tratamentul cu ignorol s-a dovedit cel mai eficient, boala fiind in acest moment mai mult o neplacere decat o problema reala de sanatate. Este insa necesara precautie maxima si gasirea unor tratamente alternative, pentru ca folosirea ignorolului pentru o perioada indelungata poate duce la dezvoltarea de rezistenta din partea bolii si transformarea acesteia in HPV.

 

Dupa cum se observa, toate bolile diagnosticate pana acum sunt cu transmitere sexuala. Exista evidente ca au fost contactate in urma unui viol efectuat in grupuri organizate, care s-a intins pe o perioada de mai multe decenii.

 

Si din pacate se pare ca victima e curva, mai vrea o data…

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *