Sa mancam vegetarieni – teaser
Sa mancam vegetarieni – teaser

 

Vegetarienii sunt niste oameni care aleg sa nu manance carne. Bravo lor. Nu sunt mai buni sau mai rai decat restul oamenilor, sunt doar niste oameni care au anumite preferinte culinare.

 

Vegetarienii care incearca sa ne convinga sa devenim si noi vegetarieni, sunt niste idioti. Dupa cum spuneam mai sus, sunt tot oameni, asa ca au procentul lor echitabil de idioti.

 

Mesajul din imaginea de mai sus este un fel de argument al unui vegetarian idiot, sugerand ca nu ar trebui sa mancam carne, pentru ca puii sunt la fel de draguti ca si pisicile. Fiind idiot, mesajul este pe masura, pentru ca:

 

  1. In China sau sa zicem in Elvetia, ar fi un pic confuzant. Oamenii de pe acolo mananca atat pisici cat si pui.
  2. Pisicile sunt iubite de un numar limitat de oameni. Nu ma numar printre ei. Din punctul meu de vedere, mai degraba as iubi puiul si as manca pisica. Sau as face o tocana si as amesteca in mod democratic puiul cu pisoiul.
  3. Puiul din imagine este dintr-o rasa foarte productiva. Pare abia iesit din ou, dar este la fel de mare ca un pisoi. O sa aiba multa carne. Sau pisoiul este la fel de mic pe cat este puiul, asa ca avem o rasa noua de pisoi pitici cu care ai putea sa faci multi bani, asa ca mai bine mananci tot puiul.
  4. Daca iubesti pe cineva, nu inseamna ca nu poti sa il mananci. Asa a aparut sexul oral.
  5. In oricare dintre variantele de mai sus, puiul va fi mancat.

 

Urmeaza in curand un articol extins despre vegetarianism si argumentele rizibile folosite pentru a ii convinge pe “carnivori” sa se converteasca.

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *