Feminismul in coma profunda
Feminismul in coma profunda

 

Fata a facut revolutie. Ea sustine ca este o feminista convinsa, incercand sa impersoneze “o printesa neinfricata, venita dintr-o alta lume, in care haosul este cuvantul de ordine”.

Mai declara cu nonsalanta specifica marilor ganditori ai omenirii ca melodia “Fete din Balcani” promoveaza ideea de girl power.

 

Hai sa o luam pe bucati, ca este atata prostie in miscarea browniana de idei scuipate intr-un interval scurt de timp, incat trebuie sa lucram metodic si in pasi mici.

 

  • este o printesa neinfricata: de acord, ii dau credit pentru asta, nu stiu cate alte printese ar fi avut curajul sa iasa afara din casa cu pietrele alea pe fata. Aminteste putin de o printesa care a cazut de pe bicicleta intr-o groapa cu pietris si nu s-a sters pe fata. Dar sunt superficial acum si comentez un aspect frivol al acestui subiect, respectiv felul in care arata. Lucru pe care feminismul il considera parte a problemei impotriva careia lupta. Desi …..

 

  • mamica de 35 de ani care se crede adolescenta si printesa, promoveaza peste tot femeia ca obiect sexual. Singurele idei “feministe” pe care le promoveaza in videoclipuri, aparitii TV, reclame, poze pe facebook, etc, sunt bucile miscatoare, tatele aproape goale, aluzii sexuale (“Invata s-o-ntelegi, invata s-o asculti, Si da-ti silinta boy, in caz ca vrei s-o…”), supunere in fata barbatului (“Vreau sa-mi spui tot ce trebuie sa fac, Ca sa-ti fiu doar o data pe plac”). Iar imaginea pe care o promoveaza pentru melodia de care discutam mai jos, o prezinta pe ea cu falicul microfon in dreptul organelor sexuale ale dansatoarei care tocmai se da (literalmente) cu cracii in sus.

 

  • melodia “Fete din Balcani” promoveaza ideea de girl power – eeee, aici loveste in plin si ridica feminismul la un cu totul alt nivel:

 

“Stie sa te dea gata
Nu o vrei pe alta
Arata bine toata
E buna de tot”

 

Versurile melodiei urla feminism, fata este buna de tot. Sunt sigur ca nu se refera la faptul ca este buna in stiinte economice, analiza geopolitica si studiul teoriei coardelor.

 

Erata: la teoria coardelor s-ar putea sa se refere, dar dintr-o cu totul alta perspectiva

 

Melodia este de fapt despre un singur lucru: toti vor sa si-o bage in fete nascute in arealul nostru de raspandire. Si cumva ar trebui sa fim mandri de asta. Sau Mandruta de asta.

In plus, orice argumentatie a miscarii feministe trebuie sa contina o fina aluzie la pedofilie:

 

“Minorele sunt arrgh
Intr-un stil major”

 

  • belciugul din nas – pare cea mai profunda expresie a feminismului. Ce alt simbol ai putea sa alegi pentru miscarea feminista, tu printesa neinfricata si total debusolata, decat unul care sugereaza ca cineva a pus stapanire pe tine, te are la mana, te poate conduce in ce directie hotaraste fara ca tu sa ai ceva de spus?

 

Confused Emoticon

 

Singurul lucru cu sens din ceea ce spune este partea cu haosul. Luand in considerare alaturarea dintre feminism, printesa, girl power si melodia “Fete din Balcani”, este clar ca de unde vine ea, cuvantul de ordine este haos

 

Faptul ca ea se declara feminista face tot atat de mult bine acestei miscari pe cat ar face-o ideii de abstinenta pana la casatorie sustinerea ei de catre cei 7 violatori din Vaslui.

 

Cand acestea sunt argumentele feminismului, este nevoie de un defibrilator pentru a-l resuscita.

 

 

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *