Povestire din aripa de Vest
Povestire din aripa de Vest

In salonul de 1866, et. 2, aripa de Vest, s-a creat o mica agitatie. “O mare parte a monarhiştilor” a fost “tulburata” de vestea ca “Majestatea Sa a decis retragerea titlurilor de Alteta Regala şi Principe al Romaniei, precum şi a desemnarii la succesiunea dinastica a Printului Nicolae”.

Am primit rezultatele evaluarii initiale: vesti bune, stati linistiti, de fapt nu v-a tulburat vestea.

Daca in 2015 inca mai credeti in printi si regi care au drepturi doar pentru ca s-au nascut (sau mai simplu: pentru ca au fost spermatozoizii cei mai vioi din cele cateva sute de milioane dintr-o ejacularea unui om care a avut exact acelasi merite), nu aveti motive de ingrijorare. Erati tulburati anterior. Informatia asta probabil doar v-a scos din apatie.

Din pacate avem si o veste proasta: petitiile “Codrin, lasa-te de fumat” (http://www.petitieonline.com/codrin), “Marian – adevaratul castigator al masinii MPFM” (http://www.petitieonline.com/marian_-_adevaratul_castigator_al_masinii) cat si “ANIME LA TELEVIZOR SI MANGA IN MAGAZINE” (http://www.petitieonline.com/anime_la_televizor_si_manga_in_magazine) au semnificativ mai multi sustinatori decat cei 300 ai petitiei care ar trebui sa il “sensibilizeze” pe regele Mihai I. Noi, restul pacientilor, speram sa il sensibilizeze mai intai cea cu Anime si Manga.

Apropos, de ce este Mihai “I”? Nu ar trebui sa fie inseriat abia dupa ce apare al doilea? Sa stim si noi ca e primul dintr-un sir de ceva, ca e mai multi dupa…

 

Aici veste in toata splendoarea ei: http://www.gandul.info/stiri/pntcd-a-initiat-o-petitie-pentru-ca-principele-nicolae-sa-fie-recunoscut-din-nou-ca-alteta-regala-14674160

daca apesi pe butoanele astea, imparti intelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *